Rólam mondják

Jocit a burkoló vizsgájának letétele után 2 évvel, 2008-ban bíztuk meg újépítésű házunk teljes burkolásával. Korábban végzett már kisebb munkákat nekünk asztalosként. Így tudtuk, hogy becsületes, precíz, megbízható és igényes a munkájára. Nem kellett csalódnunk a burkolói munkájában sem! Ötleteivel is segített bennünket, a munkáját tisztán végezte, gondosan ügyelve minden részletre.

A konyhabútorunk beszerelésével is őt bíztuk meg, nagyon precíz munkát végzett.

  • Amit megbeszéltünk, az úgy volt,
  • Ha időpontot egyeztettünk, akkor ott volt.
  • Ha extra kívánságunk volt, akkor sem mondott nemet. Még akkor sem, amikor a külső WC-t a fenti fürdőszobából megmaradt törmelékkel akartuk kiburkoltatni 🙂
  • Amilyen árban megegyeztünk, azt kellett fizetnünk. Nem volt rejtett költség. (Nyilván a munka folyamán felmerülő extra kívánságaink + pénzbe kerültek.)
  • A minőség pedig kiváló!

Most 2016-ban elmondhatjuk, hogy az elvégzett munka kibírta az idő próbáját is. Ma is minden csempe és járólap a helyén, semmilyen probléma nem merült fel az évek során, nagyon szeretjük az otthonunkat és ebben neki is nagy szerepe van! 🙂

Nekünk nagyon fontos volt az is, hogy jó hangulatú, mosolygós emberek dolgozzanak a házunkon! 🙂

Szeretettel ajánljuk őt mindenkinek, aki nyugodt, józanéletű, precíz, a családjának élő fiatalembert szeretne megbízni burkolási munkával.

csonka_kata_petro_gyorgy

Csonka Kata és Petró György, Cegléd

Köszönöm a megosztást!

Fontos a véleménye, szóljon hozzá!

hozzászólás

Comments are closed.